De Alpenpanoramaweg –
Wandelen in Zwitserland

500 kilometer wandelen van het Bodenmeer naar het Meer van Genève, geschreven door Petra de Langen

De Alpenpanoramaweg slingert ruim 500 kilometer dwars door Zwitserland, vanaf het Bodenmeer naar Genève. De route biedt een grote variatie aan landschappen, variërend van het groene Appenzellerland, de Linthvlakte, de Vooralpen in Centraal Zwitserland, naar het dal van de Emme en uiteindelijk tot aan de prachtige wijngaardterrassen bij het Meer van Genève. De Alpenpanoramaweg is opgedeeld in 29 praktische dagetappes. De gids bevat per etappe naast een uitgebreide routebeschrijving ook interessante achtergrondinformatie, duidelijke kaartjes en hoogteprofielen. De Alpenpanoramaweg is technisch geen moeilijke route en is prima te doen voor iedereen met een goede conditie. Wandelen in Zwitserland staat in elk geval garant voor een bijzondere ervaring.

Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 148mm x 210mm
Aantal pagina’s : 184
Uitgeverij : Petra de Langen
ISBN : 9789083302010
Datum publicatie : 08-2022
Prijs : € 28,49

De Alpenpanoramaweg - Wandelen in Zwitserland, geschreven door Petra de Langen

Gaat u binnenkort wandelen in Zwitserland?

Bestel vandaag nog deze handige en interessante gids met uitgebreide routebeschrijvingen en geniet nóg meer van uw wandelvakantie in Zwitserland. Ga goed voorbereid op weg met “De Alpenpanoramaweg”, een onmisbaar boek als leidraad en inspiratie voor mooie wandelingen in Zwitserland.

Veilig betalen

3-5 dagen levertijd

De Alpenpanoramaweg - Wandelen in Zwitserland, geschreven door Petra de Langen

Over de auteur

Mijn man en ik zijn fanatieke wandelaars en hebben in Nederland al verschillende langeafstandstrajecten gelopen. Ook Zwitserland is voor ons geen onbekend terrein meer. De Alpenpanoramaweg, een schitterende wandelroute dwars door het land, was een van de eerste langeafstandsroutes in Zwitserland die wij hebben volbracht.

Achtergrondinformatie bij de wandelroute
Wat wij zo jammer vonden was dat er nauwelijks informatie over de route te vinden was. Natuurlijk is de route gemarkeerd, maar er ontbrak eigenlijk een interessante wandelgids waar niet alleen praktische informatie in te vinden was, maar ook wat meer achtergrondinformatie. Dat maakt de hele beleving van de wandeling alleen maar leuker en interessanter.

Wandelaars enthousiast maken
Zwitserland is een fantastisch wandelland en door het uitbrengen van dit boek hopen wij wat meer wandelaars enthousiast te maken om ook in dit mooie land te gaan wandelen.