Vertalingen Engels - Nederlands

U kunt bij ons terecht voor vertalingen Engels – Nederlands, voor diverse vakgebieden. Een paar van onze specialismen zijn bijvoorbeeld toerisme, cultuur en natuur. Vertalen is een vak. Professionele vertalers hebben een gedegen opleiding achter de rug. Zij houden van hun vak en zullen alle mogelijke moeite doen om een perfecte vertaling te leveren. Belangrijk hierbij is dat de vertaling niet meer als zodanig herkenbaar is. Bij onduidelijkheden over de tekst nemen wij altijd contact met u op. Zo komen we gezamenlijk tot een prima eindresultaat. Goede communicatie is hierbij onmisbaar.

Wij vertalen van het Engels naar het Nederlands en blijven hiermee trouw aan het ‘moedertaalprincipe’. Indien u een vertaler zoekt voor een andere talencombinatie of een beëdigde vertaling, kunnen wij u dankzij ons uitgebreide netwerk vrijblijvend doorverwijzen naar een andere professionele vertaler.

Uw boodschap helder overbrengen

Wij vertalen uw teksten van het Engels naar het Nederlands. Daarnaast kunnen wij uw teksten nakijken en corrigeren op het gebied van spelfouten, taalfouten en grammatica. U kunt ook bij ons terecht om een tekst te laten herschrijven, zodat uw doelgroep de boodschap begrijpt. Wij verzorgen ook ondertiteling. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

voor een vrijblijvende offerte