Tekstredactie

Wij verzorgen ook de redactie van uw teksten. Wij kunnen uw teksten nakijken en corrigeren op het gebied van spelfouten, taalfouten en grammatica. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de d’s en t’s, of tikfouten. Dit is tekstcorrectie.

U kunt uw teksten ook uitgebreider laten reviseren. Dan herschrijven wij de tekst, zodat de zinnen beter lopen en het geheel prettiger leesbaar is. Zo wordt bijvoorbeeld de boodschap duidelijker overgebracht, of beter aangepast aan de doelgroep. Dit is tekstrevisie.

Lukt het zelf niet om bijvoorbeeld als freelancer een pakkende tekst te verzinnen voor uw bedrijf? Of wilt u uw persoonlijke verhaal eens duidelijk op papier zetten, maar weet u niet waar u moet beginnen? Ook hier kunnen wij u bij helpen.

Uw boodschap helder overbrengen

Wij vertalen uw teksten van het Engels naar het Nederlands. Daarnaast kunnen wij uw teksten nakijken en corrigeren op het gebied van spelfouten, taalfouten en grammatica. U kunt ook bij ons terecht om een tekst te laten herschrijven, zodat uw doelgroep de boodschap begrijpt. Wij verzorgen ook ondertiteling. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

voor een vrijblijvende offerte