Over ons

De drijvende kracht achter De Langen Language Services is Petra de Langen. Wat bijna alle professionele vertalers met elkaar gemeen hebben, is hun liefde voor taal. Haar eerste vertaling maakte zij meer dan 25 jaar geleden al, een korte vertaling Spaans-Nederlands. Ze haalde het gymnasiumdiploma met 5 talen in haar pakket en vervolgens deed ze een toeristische opleiding met een jaar Spaans.

Naast een baan in het toerisme volgde zij 4 jaar lang een intensieve cursus Nieuwgrieks. Het leren van veel talen maakt iemand echter nog niet tot een goede vertaler. Na haar werk in het toerisme en omzwervingen via de financiële wereld, heeft zij een hbo-opleiding voor vertalers gevolgd en vervolgens De Langen Language Services opgericht. Hiermee is de cirkel rond!

Inmiddels is er een aardig netwerk opgebouwd met ervaren en enthousiaste collega-vertalers en taalprofessionals. Door middel van het volgen van cursussen, workshops en het lezen van vakliteratuur blijft onze deskundigheid op peil

Naast het vertalen heb ik onlangs mijn eerste wandelgids uitgebracht: De Alpenpanoramaweg – Wandelen in Zwitserland.

Uw boodschap helder overbrengen

Wij vertalen uw teksten van het Engels naar het Nederlands. Daarnaast kunnen wij uw teksten nakijken en corrigeren op het gebied van spelfouten, taalfouten en grammatica. U kunt ook bij ons terecht om een tekst te laten herschrijven, zodat uw doelgroep de boodschap begrijpt. Wij verzorgen ook ondertiteling. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen

voor een vrijblijvende offerte